Job-King opent de deuren

Het bureau, dat zich richt op zowel lokale bedrijven als werkzoekenden, belooft een frisse wind te zijn op de arbeidsmarkt.


Een nieuwe speler in Harderwijk

Job-King is opgericht door een team van ervaren ondernemers die hun passie voor mensen en werk hebben samengebracht in een nieuwe onderneming. Met hun uitgebreide kennis van de lokale markt en een groot netwerk van werkgevers en werkzoekenden, is Job-King klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan de werkgelegenheid in de regio Harderwijk.


Unieke aanpak en dienstverlening

Job-King onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak te combineren met de nieuwste technologieën in werving en selectie. "Wij geloven dat elk individu unieke vaardigheden en talenten heeft. Ons doel is om die talenten te matchen met de juiste werkgevers, zodat zowel bedrijven als werknemers optimaal kunnen groeien en bloeien.

Het bureau biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder vacatureplaatsing, screening van kandidaten, en uitgebreide assessments. Daarnaast staat Job-King bekend om haar diepgaande kennis van diverse sectoren, waaronder logistiek, techniek, en de zorg.


Focus op lokale werkgelegenheid

Als lokaal georiënteerd bedrijf hechten we veel waarde aan een nauwe samenwerking. We veel zijn meer dan alleen een dienstverlener – we zijn een partner die met u meedenkt, mee durft te ondernemen en met u meegroeit.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw MKB-bedrijf kunnen ondersteunen en versterken.


Deel dit nieuwsbericht
"Een bedrijf waar ze mij zien en die in mij geloven. Dit voelt voor mij, als de perfect match"
Marielle - Van den Brink staalbouw
"Ik heb fantastische collega's, afwisselend werk, Ik heb het helemaal naar mijn zin"
Arnend-Jan - Hagen Beton
"Ik heb een prachtige uitdaging waar ik niet wordt veroordeeld en waar ik me kan ontwikkelen"
Bram - Ned-air
Ik ben heel tevreden over de persoonlijke begeleiding van Job-King
Pieter Bremer - Autobedrijf Bremer
Zoek jij die enthousiaste kandidaat met de juiste drive en perfecte match?

Kiezen voor je team

Balans in je team is essentieel voor succes, omdat het zorgt voor een effectieve samenwerking, een goede dynamiek en een hogere productiviteit. Een goed gebalanceerd team combineert diverse vaardigheden, persoonlijkheden en werkst Lees verder

Job-King opent de deuren

Harderwijk, Vandaag kondigt Job-King met trots de opening van haar deuren aan als het nieuwste werving- en selectiebureau in de regio Harderwijk. Het bureau, dat zich richt op zowel lokale bedrijven als werkzoekende Lees verder

21 tips voor een sollicitatiebrief

Een goede sollicitatiebrief is een essentieel onderdeel van het sollicitatieproces. Het is je kans om je vaardigheden, ervaring en motivatie voor de functie op een overtuigende manier te presenteren. Lees verder

We voelen ons lekker in...

GWW
GWW
GWW
GWW
GWW
GWW
GWW
GWW
GWW